Terug

Volg Vandaag Inside

Transferspecialist Fabrizio Romano: 'Arne Slot topkandidaat voor Tottenham'

Transferspecialist Fabrizio Romano: 'Arne Slot topkandidaat voor Tottenham'

21 mei 2023, 20:41

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat Arne Slot momenteel wordt gezien als topkandidaat bij Tottenham Hotspur. Volgens de Italiaanse voetbaljournalist zijn de gesprekken met Slot in volle gang.

Tottenham Hotspur wil als eerst een nieuwe algemeen directeur aanstellen en daarna moet er een nieuwe trainer komen naar Londen. Slot is dus momenteel volgens Romano de belangrijkste kandidaat bij The Spurs. Luis Enrique wordt ook gezien als een serieuze optie, maar de transferspecialist benadrukt in de onderstaande video dat Slot bovenaan het verlanglijstje staat.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Volgens Feyenoord-Algemeen Directeir Dennis te Kloese heeft Tottenham zich nog niet gemeld voor Slot. "Hij heeft nog een contract voor twee jaar. Dat is al eerder gezegd en we zijn ook niet door een club benaderd", zei Te Kloese in het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

Slot kreeg vrijdag bij de persconferentie voor de competitiewedstrijd tegen Emmen veel vragen over zijn toekomst en belangstelling uit Engeland. Maar de trainer weigerde daar op in te gaan. Ook tijdens de huldiging voor het landskampioenschap maandag op de Coolsingel gaf hij geen duidelijkheid. "Het is aan Arne om daar iets over te zeggen. Maar voor ons is er geen onduidelijkheid over. Wij gaan ervan uit dat hij trainer van Feyenoord blijft", zei Te Kloese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.