Terug

Volg Vandaag Inside

'Voormalig Willem II-ster Isak voor 70 miljoen naar Premier League'

'Voormalig Willem II-ster Isak voor 70 miljoen naar Premier League'

24 aug 2022, 15:32

Alexander Isak staat voor een overstap naar Newcastle United, zo meldt het Engelse The Athletic. De Zweed van Real Sociedad moet zo'n zeventig miljoen euro kosten.

De transfer van Isak zou het transferrecord van Newcastle United verpulveren. Dit record staat nu nog op naam van Joelinton die in 2019 voor 45 miljoen euro over kwam van Hoffenheim. Newcastle en Sociedad zouden inmiddels een akkoord hebben bereikt over de transfersom van de lange spits. Isak heeft nog een contract tot medio 2026 in het Baskenland.

De Zweedse international werd in 2019 door Borussia Dortmund uitgeleend aan Willem II. In Tilburg scoorde de Zweed maar liefst dertien keer in zestien eredivisieduels. Na het goede seizoen bij Willem II vertrok Isak bij Dortmund. Real Sociedad betaalde vijftien miljoen euro voor de 22-jarige spits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.