Terug

Volg Vandaag Inside

Transfer zorgt voor einde relatie tussen Noor Omrani en oud-Feyenoorder

20 apr 2024, 14:52

De relatie tussen Noor Omrani en oud-Feyenoorder Marcus Pedersen is voorbij. Het voormalige hockeytalent, die vorig jaar het RTL 4-programma De Verraders wist te winnen, wil zich volledig op haar zelf gaan focussen.

Pedersen vertrok afgelopen zomer bij Feyenoord naar Sassuolo. De Italiaanse club huurt Pedersen dit seizoen en heeft de optie om hem daarna te kopen. Omrani stopte vorig jaar als hockeyster bij HC Den Bosch en besloot om mee te gaan met Pedersen. "Het is niet makkelijk om dit allemaal achter te laten maar voor de liefde doe ik alles. Het is nu tijd voor een nieuw avontuur in Italië", schreef ze in augustus 2023 op Instagram.

Inmiddels is de relatie tussen Omrani en Pedersen beëindigd. "Soms gaan dingen niet zoals je had verwacht en loopt het leven anders. Mijn relatie is voorbij en ik ga me nu focussen op mezelf. Big dreams", schrijft Omrani zaterdag op Instagram.

Marcus Pedersen sprak eerder op een persconferentie na afloop van Feyenoord-AZ (2-1) nog over Omrani. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.