Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer Ziyech naar FC Barcelona stap dichterbij'

'Transfer Ziyech naar FC Barcelona stap dichterbij'

1 dec 2021, 12:47

Hakim Ziyech lijkt deze winter nog te gaan vertrekken bij Chelsea FC. Nieuw contact tussen de Engelsen en FC Barcelona heeft de overgang een stap dichterbij gebracht, meldt het Spaanse Sport.

Onder Thomas Tuchel is Ziyech dit seizoen niet verzekerd van een basisplaats bij The Blues, waardoor hij zou mogen uitkijken naar een nieuwe club. Het nieuwe contact tussen de twee clubs zou hebben opgeleverd dat zowel Chelsea als Ziyech positief staat tegenover een vertrek komende winter.

Half november maakte Barcelona zijn interesse voor Ziyech al kenbaar. Echter zou er toen gesproken zijn van een tijdelijke overgang naar Spanje, terwijl de oud-Ajacied nu definitief zou mogen vertrekken uit Londen. Vanwege de financieel benarde situatie van Barça wordt het transferbedrag naar alle waarschijnlijkheid verspreid over meerdere termijnen.

In het huidige Premier League-seizoen, dat inmiddels 13 speelrondes oud is, kwam Ziyech in 6 wedstrijden tot speeltijd. In de Champions League kan 'The Magician' rekenen op relatief meer speeltijd (4 wedstrijden).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.