Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer Ziyech mogelijk in stroomversnelling door nieuwe ontwikkelingen'

'Transfer Ziyech mogelijk in stroomversnelling door nieuwe ontwikkelingen'

30 dec 2021, 00:26

Hakim Ziyech vertrekt komende transferperiode mogelijk alsnog bij Chelsea FC. Een overstap naar FC Barcelona leek tot vanavond uitgesloten door de transfer van Ferrán Torres naar Barça. Echter lijken de ontwikkelingen rondom Ousmane Dembélé nu weer ruimte te bieden voor Ziyech, weet Gerard Romero.

Woensdagavond werd namelijk bekend dat Dembélé nieuwe salariseisen had gesteld aan de directie van Barcelona. Naar verluidt vraagt de Fransman nu 40 miljoen euro per jaar én 20 miljoen euro tekengeld voor een contractverlenging in de Catalaanse hoofdstad. Barça lijkt dat echter niet te kunnen betalen en moet daarvoor weer de transfermarkt op.

Transferexpert Gerard Romero weet dezelfde avond nog te melden dat Ziyech door de nieuwe ontwikkelingen weer in beeld is bij Barcelona. Ziyech's zaakwaarnemer Mustapha Nakhli zou de Marokkaan zelfs al hebben aangeboden bij de Spanjaarden. Vermoedelijk zou het gaan om een tijdelijke overgang. Naast Nakhli zouden ook de vertegenwoordigers van Anthony Martial en Bryan Gil zich gemeld hebben bij de Barça-directie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.