Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer van Lieke Martens valt niet goed bij clubleiding FC Barcelona'

'Transfer van Lieke Martens valt niet goed bij clubleiding FC Barcelona'

3 juni 2022, 18:11

Lieke Martens vertrekt waarschijnlijk deze zomer de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. De clubleiding van de Catalanen is alleen niet te spreken over de manier waarop de Oranje-international is vertrokken voor een medische keuring.

Martens is namelijk afgelopen donderdag naar Parijs afgereisd voor een medische check, zonder het te melden bij Barcelona. Dat meldt Mundo Deportivo. De aanvalster zou ook volgens Sport niet hebben gereageerd op belletjes van vertegenwoordigers van Barça, tot grote woede van de clubleiding.

De aanvalster werd vorig jaar al in verband gebracht met een vertrek naar PSG. Deze zomer is de 29-jarige Oranje-international transfervrij en inmiddels heeft ze volgens Mundo Deportivo bij de clubleiding van Barça laten weten, dat ze heeft besloten om te vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.