Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer van Joshua Brenet naar Feyenoord definitief van de baan'

'Transfer van Joshua Brenet naar Feyenoord definitief van de baan'

25 juni 2022, 15:10

Joshua Brenet komt niet naar Feyenoord. Dat meldt 1908.nl op Twitter. De wingback wil gaan zekerheid hebben van een basisplaats bij de Rotterdammers, maar dat kan de club niet garanderen.

Brenet is over zes dagen transfervrij en Feyenoord hoopte hem daardoor gratis naar De Kuip te halen. De voormalig speler van PSV, maakte afgelopen winter transfervrij de overstap van Hoffenheim naar FC Twente. In de tweede seizoenshelft maakte de wingback een goede indruk, waardoor De Tukkers hem ook graag willen behouden.

UPDATE

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.