Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer Van de Beek onzeker, megatransfer Real Madrid dichterbij dan ooit'

'Transfer Van de Beek onzeker, megatransfer Real Madrid dichterbij dan ooit'

6 apr 2020, 12:58

Paul Pogba wil zijn carrière graag vervolgen bij Real Madrid, zo schrijft het Spaanse AS. Volgens het Spaanse medium zou de Fransman dit duidelijk hebben gemaakt aan De Koninklijke. Hiermee zou ook de transfer van Donny van de Beek naar Madrid op losse schroeven staan.

Real Madrid wordt al jaren gelinkt aan de komst van Pogba en is volgens AS nu dichterbij dan ooit. De Fransman ziet bij Manchester United geen perspectief meer en zou graag willen vertrekken naar de Spaanse hoofdstad. Ook trainer Zinedine Zidane wacht al enkele transferwindows op de komst van de middenvelder. Zidane heeft een sterke voorkeur voor z'n landgenoot en daardoor is de transfer van Van de Beek nog altijd niet bevestigd. Die transfer lijkt ook niet door te gaan mocht Paul Pogba een contract tekenen in Madrid.

De Franse middenvelder heeft in Manchester een contract tot 2021. United kan dit contract eenzijdig met een jaar verlengen, maar lijkt dit niet te willen gezien de situatie van Pogba. De waarde van de Fransman ligt naar verluidt iets onder de honderd miljoen euro. De middenvelder kwam in 2016 over van Juventus voor zo'n honderd miljoen euro.

VIDEO - Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?

Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?
2:25
Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.