Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer van 60 miljoen voor Cillessen'

'Transfer van 60 miljoen voor Cillessen'

18 dec 2018, 23:47

Lees hier meer!

Zien we Jasper Cillessen dit seizoen nog in de Premier League? Volgens het Spaanse sporttijdschrift Don Balón zou Arsenal namelijk een slordige 60 miljoen euro willen neerleggen voor de 29-jarige Nijmegenaar.

De Oranje-doelman heeft kenbaar gemaakt niet nog een seizoen als reservekeeper te willen fungeren. Barça wil meewerken, mits de contractueel vastgestelde prijs van 60 miljoen euro betaald wordt. Arsenal zou oren naar dit voorstel hebben. De Londenaren maken zich op dit moment namelijk zorgen over de keeperspositie. Afgelopen zomer werd Leno gehaald, maar kon het niet waarmaken om Cech waardig op te volgen. Arsenal-Directeur Sven Mislintat zou nu in Cillessen de geschikte kandidaat zien.

De Boer adviseert Cillessen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.