Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfer Suárez naar Juventus binnen handbereik'

'Transfer Suárez naar Juventus binnen handbereik'

7 sep 2020, 00:32

Zowel media uit Spanje als die uit Italië melden dat een transfer van Luis Suárez naar Juventus een stapje dichterbij is. Beide clubs zijn het nagenoeg eens over een transfer.

De Uruguayaan heeft nog een contract voor één seizoen bij de Spaanse grootmacht. Omdat Ronald Koeman te kennen heeft gegeven weinig toekomst te zien voor Suárez bij Barcelona, zou de aanvaller onder gunstige voorwaarden kunnen vertrekken.

Wanneer Suárez bij De Oude Dame tekent, dan doet hij dat volgens de media voor een tweejarig contract waarbij hij per seizoen tien miljoen euro zal verdienen. Dat is echter afhankelijk van het juiste papierwerk, wat in Italië ingewikkelder is dan in Spanje.

Verschillende media verwachten dat Suárez morgen een taaltest zal maken op het Italiaanse consulaat in Barcelona. Als hij die goed doorstaat, dan kan de overstap worden afgerond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.