Terug

Volg Vandaag Inside

Transfer Pereiro naar Cagliari bijna rond

Transfer Pereiro naar Cagliari bijna rond

31 jan 2020, 16:14

De transfer van Gastón Pereiro van PSV naar Cagliari is bijna rond. Dat zei technisch manager John de Jong vrijdag. "Beide clubs zijn er uit, het is nog wachten op een laatste handtekening."

Pereiro kwam dit seizoen amper in actie. De 24-jarige aanvaller startte slechts één keer in de basis in de eredivisie. In drie invalbeurten wist hij wel twee doelpunten te maken. Afgelopen zomer ketste een transfer naar Spartak Moskou af. Pereiro werd de afgelopen weken al in verband gebracht met FC Cincinnati en Aston Villa.

Het contract van Pereiro loopt na dit seizoen af bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.