Terug

Volg Vandaag Inside

Transfer Hamsik voorlopig van de baan

Transfer Hamsik voorlopig van de baan

6 feb 2019, 20:41

NAPELS (ANP) - Marek Hamsik vertrekt voorlopig niet naar de Chinese club Dalian Yifang. Napoli houdt de transfer tegen, omdat er nog geen akkoord is over de manier waarop de transfersom voor de middenvelder moet worden betaald.

Hamsik speelde sinds 2007 ruim vijfhonderd duels voor Napoli. De Slowaak mag zich topschutter aller tijden van de club uit Napels noemen. De 31-jarige Hamsik wilde in China een financiële klapper maken. Hij zou 9 miljoen euro per jaar kunnen verdienen bij Dalian Yifang.

De transfer is nog niet van de baan, want Chinese clubs mogen tot aan het einde van deze maand nog spelers kopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.