Terug

Volg Vandaag Inside

Transfer Ekkelenkamp naar Twente van de baan door vertrek Van de Beek

Transfer Ekkelenkamp naar Twente van de baan door vertrek Van de Beek

2 sep 2020, 14:55

Een transfer van Jurgen Ekkelenkamp naar FC Twente gaat er niet meer komen. De middenvelder mag Ajax niet verlaten, nu Donny van de Beek naar Engeland is vertrokken.

Dat heeft Marc Overmars aan FC Twente laten weten. Ekkelenkamp is deze zomer niet beschikbaar. 'Marc heeft me gebeld', zo vertelt technisch directeur Jan Streuer tegenover TC/Tubantia. 'Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren dat er op het laatste moment iets gaat veranderen, maar daar moeten we niet meer vanuit gaan. Aan de ene kant is dat jammer, maar we weten nu wel waar we aan toe zijn. We kunnen nu doorschakelen naar alternatieven.'

De Tukkers wilde Ekkelenkamp graag halen en zagen in hem een ideal versterking op het middenveld. Steuer & Co moesten echter wachten op de transfer rondom Donny van de Beek. FC Twente haalde met Kik Pierie en Danilo Pereira overigens al twee Ajacieden op huurbasis binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.