Terug

Volg Vandaag Inside

Tranen van het lachen bij Wim, Michel en René tijdens opnames podcast KieftJansenEgmondGijp

Tranen van het lachen bij Wim, Michel en René tijdens opnames podcast KieftJansenEgmondGijp

30 nov 2023, 12:20

Wim Kieft, Michel van Egmond en René van der Gijp konden hun tranen niet bedwingen in de laatste aflevering van de KieftJansenEgmondGijp podcast.

Dit had alles te maken met een hilarische anekdote van René over de voormalige Welsh voetballer en trainer Barry Hughes. Terugblikkend op René's tijd bij Sparta, waar Hughes destijds trainer was en René als speler actief was, deelt René een bijzonder moment: "Ik heb met die man meegemaakt dat hij tijdens de training boos werd, zijn fluit in de bosjes gooide, een tirade hield én vervolgens zei hij tegen zijn assistent: Zoek de fluit!"

Het hilarische moment wekt nog meer herinneringen op bij René, waarbij hij ook een andere anekdote deelt uit zijn tijd bij sc Heerenveen. René licht toe: "We hadden een kerel in de groep genaamd Gerrie Schaap. Dat vertelden we aan trainer Fritz Korbach. Plotseling komt Korbach aangelopen met een schaap in zijn handen en roept: 'Gerrie, Gerrie, Gerrie!' Dat zijn van die dingen die je nooit meer vergeet."

Bekijk het volledige verhaal uit KieftJansenEgmondGijp in de onderstaande video (15:52).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.