Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Werder Bremen in opspraak door vals vaccinatiebewijs

Trainer Werder Bremen in opspraak door vals vaccinatiebewijs

19 nov 2021, 08:22

Markus Anfang van de Duitse voetbalclub Werder Bremen is in opspraak geraakt omdat hij een vals vaccinatiebewijs zou gebruiken. Er loopt een onderzoek naar de trainer, bevestigde de club uit de Tweede Bundesliga.

Anfang heeft de clubleiding opheldering verschaft en in alle toonaarden de beschuldiging ontkend. 'Ik ben net als iedereen dubbel gevaccineerd en heb mijn beide inentingen gekregen in een officieel vaccinatiecentrum en daar ook de bijbehorende stempel in mijn gele boekje gekregen', verklaarde de trainer op de website van de club. 'Ik heb dat bij een apotheek laten digitaliseren en ging er uiteraard van uit dat alles in orde was. Ik hoop dat de kwestie snel wordt opgelost.'

Werder Bremen degradeerde vorig seizoen uit de Bundesliga. De club staat momenteel achtste in de tweede liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.