Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Van Bronckhorst aan de slag in China

OFFICIEEL: Van Bronckhorst aan de slag in China

3 jan 2020, 08:52

Giovanni van Bronckhorst gaat aan de slag bij de Chinese voetbalclub Guangzhou R&F. Hij wordt volgens zijn zaakwaarnemer naar verwachting zaterdag rond 03.00 uur Nederlandse tijd gepresenteerd.

De 44-jarige Van Bronckhorst is vrijdag aangekomen in China. Hij heeft Jean-Paul van Gastel als zijn assistent gekozen. De twee werkten succesvol samen bij Feyenoord. Van Bronckhorst verliet afgelopen zomer de Rotterdamse club met een landstitel en twee KNVB-bekers.

De oud-aanvoerder van het Nederlands elftal werkte de afgelopen maanden voor de The City Group, waar clubs als Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC onder vallen. Guangzhou R&F hoort niet bij dat concern en werkt op het gebied van jeugdopleiding samen met Ajax. Het stadion op het jeugdcomplex draagt de naam van Edwin van der Sar, de huidige algemeen directeur van de kampioen uit Amsterdam.

René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'

René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'
2:17
René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.