Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Ten Hag ziet Ajax zakelijke zege op Young Boys boeken

Trainer Ten Hag ziet Ajax zakelijke zege op Young Boys boeken

19 mrt 2021, 00:34

Trainer Erik ten Hag sprak na de uitzege van zijn Ajax op Young Boys (0-2) in de achtste finales van de Europa League over een "zakelijke zege". "We speelden niet goed maar staan in de kwartfinale", zei hij. "En dat is een uitstekende prestatie. Daar ben ik heel blij mee."

Ajax staat voor de derde keer in de laatste vier jaar in een kwartfinale van een Europees toernooi. "Dat lijkt me een uitstekende prestatie", zei Ten Hag. "Want volgens mij staan we ook voor de derde keer in de laatste 18 jaar in een kwartfinale. Maar we gaan niets vieren nu. Een kwartfinale gaan we niet vieren."

"Young Boys speelde opportunistisch, na die 3-0 nederlaag van vorige week bij ons", zei Ten Hag. "Dat kon je wel een beetje verwachten. Maar wij maakten ze sterker omdat we te veel balverlies leden. Na die 0-2 in het begin van de tweede helft was het wel gedaan. Er sloop gemakzucht in onze ploeg. Dat is begrijpelijk, maar niet goed. We moeten altijd beter."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.