Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Cate alweer weg bij Saoedische club Al-Ittihad

Ten Cate alweer weg bij Saoedische club Al-Ittihad

11 feb 2020, 13:33

Henk ten Cate is al na enkele maanden weer weg als trainer van voetbalclub Al-Ittihad uit Saudi-Arabië. De club uit Djedda meldde via Twitter dat het contract met de Nederlander met wederzijdse instemming is beëindigd.

Ten Cate was begin november aangesteld bij de Saoedische club. Hij besloot op te stappen na de thuisnederlaag maandag tegen Dhamk (1-2). Oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi speelt bij Al-Ittihad.

Ten Cate is onder meer oud-trainer van Vitesse, NAC Breda, Ajax en Sparta. De afgelopen jaren was hij al vaker werkzaam in het Midden-Oosten. Zo leidde hij Al-Jazira naar de titel in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarna volgde een dienstverband bij Al-Wahda, in Abu Dhabi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.