Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Streppel kan naar Cyprus

Trainer Streppel kan naar Cyprus

9 okt 2018, 14:53

FAMAGUSTA (ANP) - Trainer Jurgen Streppel kan aan de slag op Cyprus. De 49-jarige Nederlander is de belangrijkste kandidaat om hoofdtrainer te worden van Anorthosis Famagusta, de huidige nummer acht van de Cypriotische competitie. Streppel vertrok afgelopen zomer na twee jaar bij sc Heerenveen. Eerder werkte de oud-profvoetballer bij Helmond Sport en Willem II.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer kwam het bestuur van Anorthosis Famagusta in eerste instantie uit bij Igor Biscan. De Kroaat had al een contract getekend, maar wilde door problemen binnen zijn familie pas later beginnen op Cyprus. De club kon daar niet op wachten en besloot verder te kijken. Streppel kwam zo in beeld. Anorthosis Famagusta hoopt de onderhandelingen met de Gelderlander op korte termijn af te ronden.

Bij de Cypriotische club spelen onder anderen Danijel Pranjic en Sekou Cissé, die een verleden hebben in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.