Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Streppel ontslagen bij Al Jazira

Trainer Streppel ontslagen bij Al Jazira

12 okt 2019, 23:18

Jurgen Streppel is ontslagen door Al Jazira. De Nederlandse trainer was pas vanaf de zomer werkzaam in de Verenigde Arabische Emiraten. Streppel had in Abu Dhabi een contract voor een jaar.

Al Jazira had onder leiding van Streppel pas drie wedstrijden gespeeld in de competitie. De club staat op de zevende plek met vier punten.

Streppel vertrok vorig jaar zomer na twee jaar bij sc Heerenveen. Daarna was de oud-profvoetballer nog een tijdje coach bij Anorthosis Famagusta. Eerder werkte Streppel bij Helmond Sport en Willem II.

In het verleden waren onder anderen Marcel Keizer en Henk ten Cate al werkzaam bij Al Jazira.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.