Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Spalletti langer bij Inter

Trainer Spalletti langer bij Inter

14 aug 2018, 20:30

MILAAN (ANP) - Trainer Luciano Spalletti heeft zijn contract bij Internazionale met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2021. Onder leiding van Spalletti eindigde de blauw-zwarte formatie uit Milaan afgelopen seizoen op de vierde plaats in de Serie A, waarmee Inter zich weer eens plaatste voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

,,Gedurende de 110-jarige historie van deze club zijn veel goede beslissingen genomen om Inter op het juiste spoor te zetten'', zei Steven Zhang namens het Chinese consortium dat de club in handen heeft. ,,Dit is er weer zo een. We starten het seizoen met het verlengen van onze samenwerking met Spalletti.''

De 59-jarige Italiaan werkte eerder bij onder meer AS Roma en Zenit Sint-Petersburg. Inter, dat zich in de zomer versterkte met onder anderen Stefan de Vrij, begint de Serie A zondag uit tegen Sassuolo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.