Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Southampton ervoer wedstrijd vanuit huis als 'vreselijk'

Trainer Southampton ervoer wedstrijd vanuit huis als 'vreselijk'

30 dec 2020, 09:05

De trainer van de Engelse voetbalclub Southampton, Ralph Hasenhüttl, heeft het coachen van zijn team vanuit huis als "vreselijk" ervaren. De Oostenrijker zit in quarantaine vanwege een positieve test in zijn huishouden en stuurde zijn elftal dinsdagavond zodoende via een videoverbinding vanuit huis aan. Het werd 0-0 tegen West Ham United.

"Het was vreselijk, erg moeilijk. Voor de wedstrijd was het nog wel goed. We hadden eindelijk een manier gevonden om de spelers te instrueren; ik deed de bijeenkomsten, ik sprak ze toe in de kleedkamer en legde uit wat ik wilde. En ik sprak ook met ze in de rust", aldus Hasenhüttl.

"Het moeilijke was echter dat ik geen live beelden zag. Je hoort wel stemmen, maar je hebt er geen beeld bij. Dat maakte het erg moeilijk. Al met al werkte het best goed, maar mijn houding was niet erg gezond. Ik heb overal pijn omdat ik op mijn knieën voor de televisie zat."

Hasenhüttl is de derde trainer die zijn ploeg vanuit huis aanstuurde. Eerder deden David Moyes van West Ham en Scott Parker van Fulham dat al.

Southampton staat negende met 26 punten uit zestien duels. Maandag is Liverpool de tegenstander in Southampton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.