Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Schreuder wint van Bosz in Bundesliga

Trainer Schreuder wint van Bosz in Bundesliga

1 feb 2020, 18:28

Alfred Schreuder heeft het duel tussen de twee Nederlandse trainers in de Bundesliga gewonnen. TSG 1899 Hoffenheim, de ploeg van Schreuder, won voor eigen publiek met 2-1 van Bayer Leverkusen, het elftal van Peter Bosz. Robert Skov maakte in de 65e minuut het winnende doelpunt, ingeleid door geklungel in de defensie van Leverkusen.

De manschappen van Bosz waren na 10 minuten nog wel op voorsprong gekomen via Moussa Diaby. Andrej Kramaric trok de stand al snel weer gelijk.

Daley Sinkgraven had een basisplaats gekregen van Bosz. De linksback uit Assen werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Lucas Olario. Ook de Argentijnse aanvaller wist de eerste nederlaag van Leverkusen na de winterstop niet te voorkomen. De ploeg van Bosz staat op de vijfde plaats, met nu één punt meer dan Hoffenheim.

Eind oktober troffen de twee Nederlandse trainers elkaar ook in de Bundesliga, toen werd het 0-0 in Leverkusen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.