Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Schmidt tevreden met wat PSV laat zien

Trainer Schmidt tevreden met wat PSV laat zien

4 nov 2020, 20:55

Trainer Roger Schmidt is tevreden met wat PSV tot op heden laat zien. De club werd geplaagd door een stevige uitbraak van het coronavirus in de selectie, maar de resultaten en het spel bleven naar behoren. Dat zei de Duitser in aanloop naar de wedstrijd in de Europa League donderdag in Griekenland tegen PAOK.

"We hebben vorige week laten zien dat we tot goed voetbal in staat zijn. Ook in deze situatie", zo keek Schmidt terug op onder meer de overwinning bij Omonia Nicosia. "Toch zal het hier lastig worden en we zullen op ons best moeten zijn om een resultaat te behalen. We spelen nu twee duels tegen PAOK. Als wie die winnen hebben we een goede kans de knock-outfase te bereiken."

Pablo Rosario is terug in de selectie, na een eerdere besmetting. De middenvelder testte maandag negatief. Schmidt: "Het is zeer belangrijk in deze situatie dat spelers terugkeren. We missen er veel en Pablo is een belangrijke speler, maar hij trainde vandaag pas weer voor het eerst met het team en we moeten zien hoe fit hij is en hoe hij ervoor staat voor morgen."

PSV mist tegen PAOK nog onder anderen aanvoerder Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Nick Viergever, Timo Baumgartl en Jorrit Hendrix. Schmidt: "We kunnen niet zeggen wanneer spelers weer beschikbaar zijn. Wanneer je weer negatief test, verschilt per persoon. Gelukkig hebben ze geen echte symptomen en kunnen ze, zodra ze weer mogen, meteen aansluiten bij de groepstraining en de wedstrijdselectie. Maar wanneer het is, dat verschilt per individu.’’

De Eindhovenaren verloren in de Europa League eerder van Granada en wonnen van Omonia Nicosia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.