Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Sarri over nieuwe aanwinst Juventus: 'Ik ken hem niet goed'

Trainer Sarri over nieuwe aanwinst Juventus: 'Ik ken hem niet goed'

25 jan 2020, 17:01

Een lekkere binnenkomer voor Layvin Kurzawa. De linksback van nu nog Paris Saint-Germain is nagenoeg rond met Juventus, maar stond duidelijk niet op het verlanglijstje van trainer Maurizio Sarri. De trainer zegt de Fransman namelijk niet goed te kennen.

Kurzawa wordt geruild voor linksback De Sciglio. De Fransman zou zelfs al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten in Parijs, maar Sarri weet nog helemaal niet of de deal rond is. In aanloop naar de wedstrijd tegen Napoli zorgde de trainer voor verontwaardiging. “Of de deal doorgaat? Ik heb geen idee. De technisch directeur heeft mij verteld dat het een mogelijkheid is. Ik zal eerlijk zijn. Ik ken Kurzawa eigenlijk niet goed. Eén ding is dat je een voetballer bestudeert, iets anders is dat je een voetballer ziet terwijl je met je familie aan het dineren bent", liet Sarri weten.

VIDEO - Jan werd geweigerd bij stadion Juventus

Jan werd geweigerd bij stadion Juventus
2:16
Jan werd geweigerd bij stadion Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.