Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Lukkien blijft strijdbaar met FC Emmen

Trainer Lukkien blijft strijdbaar met FC Emmen

13 feb 2021, 14:00

Trainer Dick Lukkien legt zich ook na de nederlaag van zijn FC Emmen bij RKC Waalwijk (1-0) niet neer bij degradatie uit de Eredivisie. "Ik blijf knokken", zei hij voor de camera van ESPN.

Lukkien gaf ook toe dat hij die strijdlust niet bij veel van zijn spelers had gezien. "We waren niet weerbaar genoeg. Dat stelt me wel teleur", zei hij. "We werden soms zo van de bal gelopen. Ik ben in de rust ook wel uit mijn slof geschoten. Er zat bij ons zo weinig gif in ons spel."

Emmen wacht na 22 competitieduels nog altijd op de eerste zege. Het verschil met RKC, dat vijftiende staat, is opgelopen tot 13 punten. Emmen heeft voorlopig 7 punten minder dan Willem II, dat zestiende staat. Die positie verplicht aan het einde van het seizoen tot deelname aan de play-offs tegen degradatie.

Emmen kreeg eigenlijk maar één goede kans tegen RKC. Michael de Leeuw schoot in de openingsfase van de tweede helt hard over. "Die bal moet ik maken", zei de aanvoerder van Emmen. "Dan kan het een heel andere wedstrijd voor ons worden. Maar ik schiet die bal zo slecht. Dat neem ik mezelf kwalijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.