Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Klopp tempert euforie over trainingsbeelden Van Dijk

Trainer Klopp tempert euforie over trainingsbeelden Van Dijk

30 apr 2021, 17:12

Trainer Jürgen Klopp heeft nogmaals laten weten dat Virgil van Dijk niet voor een rentree bij Liverpool staat. "Ik ken het Engelse spreekwoord niet van steeds hetzelfde vertellen", zei hij. "Het klopt dat hij rent, net als anderen. Ik ben er niet zeker van of Virgil ook al bochten maakt. Er zijn nog veel stappen te zetten totdat hij daadwerkelijk de groepstraining kan hervatten. Zeker met deze ernstige blessures is dat het geval. Hij is nog ver daarvan verwijderd."

"Niemand heeft tegen me gezegd: riemen vast, maak je klaar, hij is volgende week terug op de training", zei Klopp over de aanvoerder van Oranje die herstelt van een zware knieblessure. "Dus nee, er is niet veel veranderd. Maar hij is wel op de goede weg."

De coach van Liverpool reageerde op veelbelovende beelden die Van Dijk deelde op sociale media. De verdediger rende over het trainingsveld en oogde al best fit. Bondscoach Frank de Boer zei eind maart dat hij eigenlijk niet meer verwacht dat Van Dijk nog op het EK voor het Nederlands elftal kan uitkomen. "We gaan kijken hoe hij er vlak voor het EK voorstaat en hoe hij er zelf in staat", zei hij. "Als hij wel mee kan doen, dan zou dat een enorme meevaller zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.