Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Klopp krijgt boete van 52.000 euro

Trainer Klopp krijgt boete van 52.000 euro

21 feb 2019, 19:16

LONDEN (ANP) - De Engelse voetbalbond FA heeft trainer Jürgen Klopp een boete van ruim 52.000 euro opgelegd. De Duitse coach van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum bij Liverpool liet zich begin deze maand na een duel met West Ham United (1-1) negatief uit over scheidsrechter Kevin Friend.

Volgens Klopp had de arbiter het doelpunt van Liverpool af moeten keuren omdat Sadio Mané buitenspel stond. Om zijn fout goed te maken zou hij vervolgens Liverpool herhaaldelijk hebben benadeeld.

Klopp strijdt dit seizoen met Liverpool om de eerste landstitel sinds 1990. De club staat in punten gelijk met Manchester City, maar heeft een duel minder gespeeld dan de titelverdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.