Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit voelde als een van de grootste Europese avonden in mijn tijd hier'

'Dit voelde als een van de grootste Europese avonden in mijn tijd hier'

2 dec 2020, 09:04

Jürgen Klopp kon zijn geluk niet op na de zege van zijn Liverpool op Ajax (1-0). "Om eerlijk te zijn voelde dit als een van de grootste Europese avonden in mijn tijd hier", zei hij. "Zonder onze fans was dit een van de meest belangrijke en meest moeilijke wedstrijden."

Liverpool kwalificeerde zich ondanks een overvolle ziekenboeg voor de achtste finales van de Champions League. "Het was heel lastig, maar de jongens hebben zich in de wedstrijd geknokt", zei Klopp. "Andy Robertson kreeg een harde tik op zijn enkel, maar knokte verder. Jordan Henderson had last van zijn rug en Georginio Wijnaldum, ik heb gewoon geen woorden voor hem. Ik ben heel trots, ook op Curtis Jones. Hij maakte het winnende doelpunt."

Aanvoerder Jordan Henderson was ook zeer te spreken over het optreden van Liverpool. "We hebben echt alles gegeven en hadden vaker uit onze counters kunnen scoren. We hebben last van blessures, maar zijn nog steeds een eenheid."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.