Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer in schouder geschoten bij voetbalrellen in Argentinië

Trainer in schouder geschoten bij voetbalrellen in Argentinië

1 nov 2021, 09:02

Bij supportersrellen tijdens een wedstrijd in de derde divisie van het Argentijnse voetbal is de coach van de bezoekende ploeg neergeschoten. Mauricio Romero van Ferro de Gerenal Pico werd door een kogel geraakt in zijn schouder en na behandeling op het veld naar het ziekenhuis overgebracht.

Het duel tussen Huracán Las Heras en Ferro werd gestaakt nadat fans van beide ploegen met elkaar in gevecht raakten. Daarbij werd op elkaar geschoten. Op videobeelden is te zien dat de spelers en scheidsrechters van het veld rennen en dekking zoeken bij de dug-outs.

Ferro meldde naderhand op Twitter dat coach Romero niet in levensgevaar is en al een verklaring kon afleggen bij de politie. Huracán, dat met 3-1 voorstond toen het supportersgeweld uitbrak, veroordeelde het gedrag van de fans. Deze gevechten verpesten de club. Mogen degenen die de club schade berokkenen wegblijven, zodat de echte fans kunnen terugkeren.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.