Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola zegt toe bij Manchester City te blijven

Guardiola zegt toe bij Manchester City te blijven

20 feb 2020, 00:26

Trainer Pep Guardiola heeft toegezegd bij Manchester City te blijven, hoewel de club de komende twee jaar van de UEFA niet op Europese toernooien mag uitkomen. "Waarom zou ik weggaan", vroeg hij zich openlijk af na de zege (2-0) op West Ham van woensdagavond. "Twee maanden geleden heb ik gezegd dat ik van deze club houd en hier heel graag ben. Dat is niet veranderd."

"We hebben met alle spelers over de situatie gesproken en zullen dat ook de komende maanden nog doen. Wat zij beslissen weet ik niet. Wat ik doe weet ik wel."

City kreeg de straf wegens financiële malversaties. De club is in beroep gegaan bij internationaal sporttribunaal CAS. Manchester City mag dit seizoen wel door voetballen in de Champions League. De club speelt in de achtste finales tegen Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.