Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik wil als fan dat Messi bij FC Barcelona blijft'

'Ik wil als fan dat Messi bij FC Barcelona blijft'

20 nov 2020, 18:21

Als het aan trainer Pep Guardiola van Manchester City ligt, dan sluit Lionel Messi zijn loopbaan af bij FC Barcelona. "Want daar hoort hij", zei hij vrijdag tijdens een gesprek met de pers.

Guardiola vierde grote successen met Messi bij Barcelona. De 33-jarige Argentijnse aanvaller dreigt de Spaanse club aan het einde van het seizoen transfervrij te verlaten. Een overstap naar City lijkt dan vrij logisch. Die club kan hem namelijk betalen en heeft een trainer met wie Messi goed kan opschieten.

"Maar Messi is een speler van Barcelona", zei Guardiola toen hem naar een mogelijke komst van de Argentijnse aanvaller werd gevraagd. "Als je me naar mijn mening vraagt, ben ik enorm dankbaar voor wat Barcelona voor mij heeft gedaan. Ze hebben me echt alles gegeven. Ik wil dat hij zijn carrière daar afsluit. Ik wil als fan van Barcelona dat Messi daar blijft. Maar het is zijn laatste contractjaar en ik kan niet in zijn hoofd kijken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.