Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Faber vindt het verval bij PSV te groot

Trainer Faber vindt het verval bij PSV te groot

19 jan 2020, 16:16

Ernest Faber vond het verschil tussen de eerste en tweede helft van PSV in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (1-1) te groot. De trainer was goed te spreken over de start van zijn elftal, maar schrok van het verval, vooral na de 1-0 van VVV halverwege de tweede helft.

"We kwamen ongelukkig achter. Dan mag je best teleurgesteld zijn, maar je moet wel je afspraken nakomen. Gewoon doen wat we vooraf met z'n allen hebben afgesproken", aldus Faber, die merkte dat het vertrouwen bij zijn elftal broos is. PSV won eind september voor het laatst een competitiewedstrijd buiten Eindhoven.

Het gebrek aan scorend vermogen brak PSV in Venlo voor rust op. "We begonnen prima. De eerste twintig minuten kregen we voldoende kansen. Die moet je gewoon afmaken, anders geef je de tegenstander hoop."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.