Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Dinamo Boekarest op bank gereanimeerd

Trainer Dinamo Boekarest op bank gereanimeerd

22 juli 2019, 00:25

De Roemeense competitiewedstrijd tussen Dinamo Boekarest en Universitatea Craiova heeft tijdens de eerste helft een kwartier stil gelegen. Trainer Eugen Neagoe kreeg op de bank van Dinamo een hartaanval. Hij werd gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De spelers van Dinamo Boekarest zagen vol verbijstering en met de handen voor hun ogen hoe hun trainer medische hulp kreeg langs het veld in het Nationale Stadion in Boekarest. Opvallend genoeg ging de wedstrijd daarna 'gewoon' weer verder. Het incident gebeurde na bijna 25 minuten spelen bij een stand van 0-0. Nadat Neagoe onder luid applaus van het publiek in een ambulance het stadion uit was gereden, kwam Universitatea Craiova op voorsprong. De bezoekers wonnen het duel met het aangeslagen Dinamo uiteindelijk met 2-0.

Volgens Roemeense media stond de 51-jarige Neagoe onder grote druk. De fanatieke aanhang van Dinamo ziet het namelijk niet in hem zitten en wil dat de vorige trainer Mircea Rednic terugkomt. De stress zou Neagoe zondag teveel zijn geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.