Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Cocu start goed met Derby County

Trainer Cocu start goed met Derby County

6 aug 2019, 00:48

Trainer Phillip Cocu is met zijn nieuwe club Derby County goed begonnen aan het seizoen in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Hij won met zijn ploeg de uitwedstrijd bij Huddersfield Town (1-2).

Tom Lawrence maakte beide doelpunten voor Derby County. Karlan Grant benutte een strafschop voor Huddersfield Town, dat vorig jaar nog in de Premier League speelde.

Florian Jozefzoon had een basisplaats bij Derby County. Voor Huddersfield verschenen Terence Kongolo en Juninho Bacuna aan de aftrap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.