Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Brood van ADO dacht dat Kramer zijn rug zou breken

Trainer Brood van ADO dacht dat Kramer zijn rug zou breken

13 feb 2021, 20:35

Trainer Ruud Brood hield er zaterdag in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen PSV geen rekening meer mee dat zijn elftal een punt zou pakken. Dankzij Michiel Kramer, die scoorde met een omhaal, gebeurde dat toch nog: 2-2. "Ik dacht dat hij zijn rug zou breken", grapte Brood over de lange Kramer.

PSV was veel beter dan ADO maar ging slordig met de kansen om. "We hebben goed gekeken naar de kwaliteiten van PSV", aldus Brood. "Tot aan de strafschop halverwege de eerste helft, verdedigden we volgens mij redelijk. Toen die strafschop er niet in ging en wij kort daarna zelf scoorden, kregen we wel een boost. Ook dankzij de reddingen van onze doelman Martin Fraisl, hadden we in de rust wel het idee dat er iets te halen viel."

Na rust kwam PSV via twee treffers van Donyell Malen alsnog op voorsprong. Kramer redde ADO, terwijl niemand daar meer rekening mee hield. "Tegen een topclub moet je ook een beetje geluk hebben. Mijn jongens begrijpen steeds beter wat er gevraagd wordt in deze duels."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.