Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz verslaat Rangers FC met Leverkusen in Europa League

Bosz verslaat Rangers FC met Leverkusen in Europa League

12 mrt 2020, 23:57

Peter Bosz heeft in de achtste finales van de Europa League met Bayer Leverkusen gewonnen van Rangers FC. De Duitsers waren in Schotland met 3-1 te sterk. De return in Leverkusen is over een week.

Kai Havertz benutte in de 37e minuut een strafschop voor Leverkusen, waar de niet fitte Nederlander Daley Sinkgraven ontbrak. Charles Aránguiz zorgde halverwege de tweede helft voor de tweede treffer. Rangers verkleinde een kwartier voor tijd de achterstand via George Edmundson. Leverkusen sloeg in de slotfase via invaller Leon Bailey nog een keer toe.

Wout Weghorst verloor met VfL Wolfsburg in de achtste finales van Sjachtar Donetsk: 1-2. De spits miste kort voor rust een strafschop. Weghorst gleed uit op het moment dat hij wilde schieten. De bal verdween hoog over het doel. Sjachtar had daarvoor via Viktor Kovalenko ook al een penalty gemist.

Olympiakos Piraeus en Wolverhampton Wanderers speelden in hun eerste ontmoeting in de achtste finales gelijk: 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.