Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz met Leverkusen naar volgende ronde Europa League

Peter Bosz met Leverkusen naar volgende ronde Europa League

27 feb 2020, 21:56

Leverkusen heeft de volgende ronde van de Europa League bereikt. De formatie van de Nederlandse trainer Peter Bosz won ook het tweede duel met FC Porto. In Portugal werd het 3-1 voor de Duitsers. De eerste wedstrijd eindigde vorige week in 2-1.

Al na tien minuten kwam Leverkusen op voorsprong. Lucas Alario scoorde op aangeven van Kai Havertz. Na de hervatting beslisten de Duitsers het duel al snel. Kerem Demirbay maakte de 2-0, ook na een assist van Havertz. De 3-0 nam Havertz zelf voor zijn rekening.

Met een fraaie kopbal scoorde Moussa Maréga nog voor Porto. In de slotfase kreeg Soares van de thuisclub de rode kaart.

Daley Sinkgraven speelde mee bij Leverkusen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.