Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Bayern: opgeven doe ik nooit

Trainer Bayern: opgeven doe ik nooit

26 nov 2018, 16:34

MÜNCHEN (ANP) - Hoewel in Duitsland al druk wordt gespeculeerd over zijn opvolger, wil de coach van Bayern München Niko Kovac niet van opgeven weten. ,,Dat woord ken ik niet'', zei hij kort voor de wedstrijd in de Champions League tegen Benfica. ,,Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van doorzetten. Ik kijk vooruit en blijf vechten.''

Hoewel de vooruitzichten op Europees niveau goed zijn voor de Duitse kampioen, staat de club in de Bundesliga al negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Na de 3-3 thuis tegen Fortuna Düsseldorf afgelopen zaterdag haalde topman Uli Hoeness vernietigend uit naar spelers en trainer. Hij gaf daarbij aan dat Kovac tegen Benfica nog wel op de bank zit, maar dat de zaken daarna worden geëvalueerd. ,,Ik sluit niets uit.''

Bayern speelt in de Champions League ook nog in Amsterdam tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.