Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Allegri vertrekt bij Juventus

Trainer Allegri vertrekt bij Juventus

17 mei 2019, 15:17

Massimiliano Allegri gaat ondanks een doorlopend contract niet verder als trainer van Juventus. Dat maakte de Italiaanse club bekend in een korte verklaring. Zaterdag volgt een persconferentie, met Allegri en voorzitter Andrea Agnelli.

De 51-jarige Allegri trad in 2014 in dienst bij 'Juve' en de Italiaanse coach werd sindsdien met de club ieder jaar landskampioen. Na de komst van Cristiano Ronaldo, in de zomer van vorig jaar, was dit seizoen winst van de Champions League het grote doel. Juventus werd echter in de kwartfinales gestuit door Ajax.

Allegri volgt vijf jaar geleden Antonio Conte op. Hij had nog een contract voor volgend seizoen in Turijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.