Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Allardyce pleit voor 'coronapauze' in Premier League

Trainer Allardyce pleit voor 'coronapauze' in Premier League

30 dec 2020, 09:57

Sam Allardyce, de trainer van West Bromwich Albion, pleit voor het tijdelijk stopzetten van de Premier League in verband met het stijgende aantal besmettingen. Tussen 21 en 27 december maakte de Premier League melding van achttien positieve tests, het hoogste aantal van het seizoen.

"De veiligheid van iedereen is belangrijker dan wat dan ook. Als ik naar het nieuws luister, wordt het gemuteerde virus sneller overgedragen dan het originele coronavirus. We kunnen alleen het juiste doen; een pauze inlassen", aldus Allardyce.

"Ik ben 66 jaar oud en het laatste wat ik wil is het coronavirus krijgen. Ik maak me grote zorgen; over mezelf en het voetbal in het algemeen. Als een onderbreking noodzakelijk is, dan moet dat. Hoe hard we ook ons best doen, het virus blijft zich verspreiden."

Maandagavond werd het duel tussen Everton en Manchester City afgelast wegens een uitbraak bij Manchester City. Gabriel Jesus en Kyle Walker testten rond de kerst al positief bij City.

West Bromwich Albion, de nummer 19 van de Premier League, verloor dinsdagavond thuis met liefst 5-0 van Leeds United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.