Terug

Volg Vandaag Inside

Trabzonspor - Fenerbahçe overschaduwd door veldbestorming en trap

Trabzonspor - Fenerbahçe overschaduwd door veldbestorming en trap

18 mrt 2024, 08:20

De wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is volledig uit de hand gelopen. Nadat Fenerbahçe de wedstrijd had gewonnen met 2-3, kwamen supporters massaal het veld op. Ook deelde Michy Batshuayi van de uitploeg een karatetrap uit aan een supporter.

Het was de hele wedstrijd al onrustig. Zo werden er meermaals dingen op het veld gegooid. Keeper Ugurcan Çakır van 'Fener' kreeg nog een muntje op zijn kin vanuit het publiek, waardoor hij een wond opliep. Toen er daarna nog wat harde overtredingen werden gemaakt, sloeg de sfeer snel om.

Toen de supporters het veld opkwamen, vluchtten de spelers massaal de catacomben in. Of de Turkse bond consequenties verbindt aan de taferelen in Trabzon moet nog blijken.

Trabzonspor staat nu derde met 49 punten. Fenerbahçe heeft maar liefst 30 punten meer en staat tweede, achter koploper Galatasaray met 81 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.