Terug

Volg Vandaag Inside

Touré alweer weg bij Olympiakos

Touré alweer weg bij Olympiakos

11 dec 2018, 18:55

PIRAEUS (ANP) - Yaya Touré is al na drie maanden vertrokken bij Olympiakos Piraeus. De 35-jarige Ivoriaan, die vorig seizoen nog bij Manchester City speelde, werd sinds hij in september naar Griekenland kwam slechts vijf keer opgesteld.

Touré speelde in het seizoen 2005-2006 ook al bij Olympiakos. Daarna brak hij internationaal door bij AS Monaco en FC Barcelona, voordat hij naar Manchester City vertrok.

Vlak voor zijn vertrek bij Manchester City beschuldigde hij coach Pep Guardiola nog van racisme. Touré is 97-voudig international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.