Tottenham wint van Real in Audi Cup

30 juli 2019, 22:07

Tottenham Hotspur heeft de finale bereikt van de Audi Cup, een vriendschappelijk toernooi georganiseerd door Bayern München. De Spurs wonnen in de Allianz Arena van Real Madrid. Dankzij een doelpunt van Harry Kane werd het 1-0.

Tottenham was in de eerste helft veel beter maar het was aan de Costa Ricaanse doelman Keylor Navas te danken dat het doelpunt pas in de 23e minuut viel. Marcelo ging ernstig in de fout door vanaf de zijlijn verkeerd terug te spelen. Harry Kane pakte de vrije bal op en schoof de bal langs Navas.

In rust wisselde trainer Mauricio Pochettino bijna het hele elftal van Tottenham. In de tweede helft waren beide ploegen wat meer aan elkaar gewaagd, zonder dat er gescoord werd.

Coach Zinedine Zidane begon later met wisselen maar tot een overwinning leidde het niet. Real heeft in de voorbereiding nog geen wedstrijd gewonnen en verloor onlangs pijnlijk van rivaal Atlético Madrid (3-7).