Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham wint nipt van stadgenoot Palace

Tottenham wint nipt van stadgenoot Palace

10 nov 2018, 21:49

LONDEN (ANP) - Een dag voordat alle titelfavorieten in actie komen, heeft Tottenham Hotspur een nipte zege geboekt bij stadgenoot Crystal Palace. Op Selhurst Park werd het 0-1.

De Argentijnse centrale verdediger Juan Foyth nam in de 66e minuut de enige treffer voor zijn rekening. De Argentijnse verdediger kopte raak uit een hoekschop, nadat een inzet van Harry Kane was gekeerd. Het betekende de eerste goal van Foyth voor Tottenham Hotspur. De twintigjarige Argentijn verving Davinson Sánchez, die wegens een hamstringblessure niet tot de selectie behoorde. Jan Vertonghen staat ook langs de kant met een blessure.

De Spurs, vierde in de Premier League, hebben na twaalf duels 27 punten en kwamen daarmee gelijk met Liverpool en Chelsea. Die twee clubs spelen zondag nog, tegen respectievelijk Fulham en Everton. Koploper Manchester City ontvangt Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.