Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham weet niet te winnen bij Crystal Palace

Tottenham weet niet te winnen bij Crystal Palace

13 dec 2020, 18:25

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen Crystal Palace te winnen. De Spurs kwamen zondag op Selhurst Park niet verder dan 1-1.

Harry Kane had Tottenham Hotspur halverwege de eerste helft op voorsprong gezet en tien minuten voor tijd maakte Jeffrey Schlupp gelijk. Vlak voor tijd voorkwam de uitblinkende keeper Vicente Guaita van Palace, die bij de 0-1 van Kane wel in de fout ging, dat Eric Dier uit een vrije trap het winnende doelpunt voor zijn rekening nam.

Bij Crystal Palace deed Patrick van Aanholt de hele wedstrijd mee, Jaïro Riedewald viel een kwartier voor tijd in.

Voor de Spurs is het al het vierde gelijkspel van het seizoen. Na twaalf duels staat de ploeg van trainer José Mourinho op 25 punten. Liverpool kan de koppositie alleen in handen nemen als het later op zondag wint van Fulham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.