Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham verslaat Bayern met strafschoppen

Tottenham verslaat Bayern met strafschoppen

1 aug 2019, 00:37

Tottenham Hotspur heeft in München het toernooi om de Audi Cup gewonnen. De Engelsen versloegen in de finale de organiserende club Bayern München. Na 90 minuten was het gelijk (2-2), daarna benutten de Spurs de strafschoppen net iets beter.

De Londenaren, die vorig seizoen Ajax in de halve finale van de Champions League uitschakelden, liepen uit door doelpunten van Erik Lamela en Christian Eriksen. Jann-Fiete Arp bracht de spanning na een uur terug. Het slotoffensief van de Duitsers leidde vervolgens tot de gelijkmaker van Alphonso Davies.

Eerder won Real Madrid in de strijd om de derde plaats van Fenerbahçe, 5-3.

Bayern speelt zaterdag om de Duitse Super Cup tegen Borussia Dortmund.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.