Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham-spits Kane moet toch operatie ondergaan

Tottenham-spits Kane moet toch operatie ondergaan

9 jan 2020, 19:32

Harry Kane, spits van Tottenham Hotspur en het Engelse nationale elftal, wordt toch geopereerd aan een gescheurde spier in zijn linkerhamstring. Volgens de Londense club uit de Premier League vinden de medisch specialisten dat bij nader inzien het beste.

Tottenham meldde dat de periode van herstel van de topschutter daardoor niet langer duurt dan gepland. De verwachting is dat Kane in april weer in training gaat. Dat zou betekenen dat hij dit seizoen nog kan voetballen en kan deelnemen aan de Europese titelstrijd. Kane is aanvoerder van de Engelse nationale ploeg.

Kane raakte op nieuwjaarsdag in het duel met Southampton geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.