Terug

Volg Vandaag Inside

'Tottenham serieus geïnteresseerd in Wout Weghorst'

'Tottenham serieus geïnteresseerd in Wout Weghorst'

20 sep 2020, 17:05

Tottenham Hotspur is serieus geïnteresseerd in Wout Weghorst, meldt Tubantia. De Spurs zijn op zoek naar een spits en zouden hun oog hebben laten vallen op de 28-jarige spits van Wolfsburg.

Weghorst is bezig aan zijn derde seizoen in Duitsland, nadat hij in 2018 de overstap maakte van AZ naar Wolfsburg. De spits heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een keer in Engeland te willen spelen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Weghorst door Tottenham zou worden gehaald voor de basis. Harry Kane is daar namelijk de eerste spits en aanvoerder. Verder staan onder andere de aanvallers Bale, Moura, Son, Bergwijn en Lamela onder contract in Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.