Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham lijdt bij Southampton zevende nederlaag

Tottenham lijdt bij Southampton zevende nederlaag

1 jan 2020, 19:09

Tottenham Hotspur heeft opnieuw puntenverlies geleden in de Premier League. Vier dagen na het gelijkspel tegen nummer laatst Norwich City verloor de ploeg van trainer José Mourinho de uitwedstrijd tegen Southampton met 1-0. Voor de Spurs was het al de zevende nederlaag van het seizoen.

Danny Ings bezorgde de thuisploeg de zege met zijn doelpunt na ruim een kwartier. Ings werd de diepte ingestuurd, kapte vervolgens Toby Alderweireld uit en schoot beheerst raak met links. Voor Ings was het al zijn dertiende doelpunt van het seizoen. Alleen Jamie Vardy van Leicester City was vaker trefzeker: zeventien keer.

Harry Kane, dit seizoen namens de Spurs goed voor elf doelpunten, werd een kwartier voor tijd gewisseld, vermoedelijk met een hamstringblessure.

Leicester City ging in de uitwedstrijd tegen Newcastle United niet in de fout. Het werd in Newcastle 0-3. Leicester verkleinde de achterstand op koploper Liverpool tot tien punten. Liverpool treedt donderdag nog aan, thuis tegen Sheffield United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.